Gezocht

Gezocht:

Instanties, particulieren, ...
die me mogelijkheden kunnen tonen of informatie kunnen geven waar ik terecht kan voor:...

Een plek te vinden waar ik mijn project idee kan manifesteren (neerzetten).
Wat zoek ik: een gebouw (of grond) in de nabijheid van natuur waar er plek is voor enkele paarden,een bio tuin, een serre, ...
Het gebouw zou plaats moeten hebben of voorzien zijn van een ruime keuken, atelierruimte (of hangaar) enkele aparte kamers of mogelijkheden voor afzonderlijke kamers van te maken.

Oriëntatie: liefst ten zuiden van de Antwerpse ring en ten noorden van de Brusselse ring, centraal of oostelijke kant van Vlaanderen...

Liefst te pacht of te huur (om te starten)

Project: ... gemeenschap- en samenwerkingsgericht... holistische visie ... No labels!!!!

Laat die reacties maar komen :) ,

Veel liefs,

C-indy

 


Reactie plaatsen

Reacties

Chris Troffaes
2 jaar geleden

De plek voor de paarden heb ik niet (maar moet vlakbij wel te vinden zijn in Bazel Kruibeke), wel 1100 m2 verwilderde tuin met vervallen schuur en een 320m2 grote woning die ecologisch verbouwd gaat worden (tot 400 m2) (architect komt morgen voor haalbaarheidsstudie) Wou hier buurtgericht iets gaan ontwikkelen, common-ground van maken, maar ik zoek co-worker, verkoop binnen 10 jaar. Las je oproep bij Martine Adami... Stuur ik wat meer info naar je mailadres?
Succes en zon op je pad!
Chris

Cindy Pedeneau
2 jaar geleden

Ja heel graag Chris! Stuur maar naar cindy.pedeneau@telenet.be .

Annelies Peteghem
een jaar geleden

Misschien kan u dit interesseren, huis met super veel mogelijkheden en ruimtes voor uw project, in centrum van steenokkerzeel maar ook vlakbij de velden, u kan hier meer dan een uur wandelen zonder iemand tegen te komen:
https://www.immoweb.be/nl/zoekertje/huis/te-koop/steenokkerzeel/1820/8539159

Cindy Pedeneau
een jaar geleden

Hartelijk dank Annelies, ik bekeek al even de zoeker. Mooi pand, meer dan groot genoeg. De prijs lijkt me tot hier toe niet echt haalbaar. Maar erg bedankt voor de moeite!
Superfijn!!